5 senedir çöp evde yaşıyor. Çocukları ne arıyor ne soruyor

Hatay'ın Antakya ilçesinde yaşayan kadının yaklaşık 5 senedir kocasıyla çöp evde yaşıyor. Maaşını aldıkları çocuklarının bakmadığı kadın, eşiyle yaşam mücadelesi veriyor.

Google Haberlere Abone ol
5 senedir çöp evde yaşıyor. Çocukları ne arıyor ne soruyor
İHA

Hatay'ın Antakya ilçesinde Sofular Mahallesi’nde oturan Perihan Aşkaroğlu, kocası Muti Aşkaroğlu ile yaklaşık 5 senedir çöp evde yaşıyor.

4 çocuğu olan Aşkaroğlu, çocuklarını bir sürü zorluklar çekerek büyütmesine rağmen kendilerini aramadığını sormadığını söyledi.

Astım hastası olan Aşkaroğlu'nun kaldığı ev seneler geçtikçe çöp ev oldu.

5 senedir çöp evde yaşıyor. Çocukları ne arıyor ne soruyor

"UZUN ZAMANDIR İŞSİZ"

Yeğen Mehmet Aşkaroğlu, "Bazen yengemin astım krizleri tutuyor. Yengemin kimliği çocuklarında olduğu için hastanelerde işlem yapılamıyor. Bu yüzden yengem çok zor durumda kalıyor. İki oğlu ve iki kızı var. Amcam Muti Aşkaroğlu eskiden kebapçıydı ama uzun zamandır işsiz. 5 yıldır evde, bu durumla yaşıyorlar" diyerek yengesinin durumunu özetledi.

5 senedir çöp evde yaşıyor. Çocukları ne arıyor ne soruyor - Resim : 2

"BAZEN BAKIYOR BAZEN BAKMIYORLAR"

Çocuklarının kendisini aramadığını söyleyen Perihan Aşkaroğlu, "Derdimi görüyorsunuz. Çocuklarım bazen bakıyorlar bazen bakmıyorlar. Çocuklarıma bir şey söylemeyeceğim. Astım beni yoruyor yoksa iyiyim. Kocamın iş yok. Allah büyük" ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: İHA
Etiketler çocuk astım çöp ev
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin