4 muhtarlık kazandı başarı ilan etti! Doğu Perinçek'ten dikkat çeken yerel seçim açıklaması: Önemli başarılar kazandık

Yerel seçim sonuçları açıklanırken hiç bir ilde ve ilçede belediye başkanlığı kazanamayan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'ten dikkat çeken bir açıklama geldi. Perinçek, bazı yerlerde kazandıkları muhtarlıkları örnek gösterdi ve başarı elde ettiklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
4 muhtarlık kazandı başarı ilan etti! Doğu Perinçek'ten dikkat çeken yerel seçim açıklaması: Önemli başarılar kazandık

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, seçim sonuçlarını değerlendirdiği bir yayında Türkiye'de partisinin hiçbir belediyeyi kazanamamasına karşın, bazı muhtarlıkları kendilerinin aldığını belirterek "önemli başarılar" elde ettiklerini söyledi.

Ulusal TV'de çıktığı programda seçim sonuçlarını değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, partisinin aldığı bazı muhtarlıkları sayarak başarı elde ettiklerini söyledi. Perinçek konuyla ilgili konuşmasında şunları kaydetti:

Vatan Partisi Kahramanmaraş Pazarcık ilçesinde, Sivas Divriği’de, Adana Yüreğir’de, Uşak’ta Türkiye’nin her yöresinden tabanda muhtarlık seçimlerde önemli başarılar kazandı. Kırsal kesimlerde çünkü en büyük acıyı onlar çekmektedir, halk hareketinin nüveleri oluşmaktadır. Sistem çıkmazda çözüm gündemde… Halk hareketi geliyor. Bu, AK Parti ve MHP’yi terk eden ama onların tabanını kucaklayan bir halk hareketi olacaktır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin