3.5 yaşındaki çocuğun üzerinde sigara söndürmüşler! Komşuların ihbarı vahşeti ortaya çıkardı: Vicdansız anne ile sevgilisi tutuklandı

Konya'da gece saatlerinde ağlama sesi duyan komşuların ihbarı üzerine 3,5 yaşındaki bir erkek çocuğunun darbedildiği ve üzerinde sigara söndürüldüğü ortaya çıktı. Olayın ardından anne H.A. ve sevgilisi M.A.E. tutuklandı. Tedavi için hastaneye kaldırılan çocuk ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.

Google Haberlere Abone ol
3.5 yaşındaki çocuğun üzerinde sigara söndürmüşler! Komşuların ihbarı vahşeti ortaya çıkardı: Vicdansız anne ile sevgilisi tutuklandı

Konya'nın Beyşehir ilçesi Avşar Mahallesi’ndeki bir apartmanda kan donduran bir olay meydana geldi.

50 yaşındaki sevgilisi M.A.E. ile 4 ay önce apartmana taşınan H.A.’nın oğlu M.D.Ç.’nin önceki gece saatlerinde ağlamasından endişe duyan komşular, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

HASTANEYE KALDIRILDI

Eve gelen polis ekipleri, çocuğun darbedildiğini çeşitli yerlerinde morluklar oluştuğunu görünce anne H.A. ve sevgilisi M.A.E.’yi gözaltına aldı. Ambulansla önce Beyşehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılan çocuk, daha sonra Konya Şehir Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

VÜCUDUNDA SİGARA SÖNDÜRMÜŞLER

Hastanede yapılan kontrollerde küçük çocuğun vücudunun çeşitli yerlerinde sigara söndürüldüğü, kollarında ve yüzünde darba bağlı morluk olduğu, popo kısmında ise sıcak suya bağlı yanık izlerinin olduğu tespit edildi.

ANNE VE SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

H.A. ve sevgilisi M.A.E., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri adliyede tutuklandı. M.D.Ç. ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından korumaya alındı.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin