5 ay önce Adana'da trafik kazası geçirmişti.
Ağır yaralanan 26 yaşındaki Sevinç Soydaş'tan acı haber geldi.
Kaza, 24 Mart'ta sabah saatlerinde Sarıçam ilçesi Gültepe Mahallesi Erguvan Caddesi'nde meydana geldi.
HAVADA TAKLALAR ATIP DÜŞTÜ
Bir alışveriş merkezinde çalışan Sevinç Soydaş'a, işe gitmek için yolun karşısına geçtiği sırada otomobil çarptı. Soydaş, çarpışmanın etkisiyle havada taklalar atıp düştü. Çevredekilerin ihbarıyla kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Soydaş, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

EHLİYETSİZ SÜRÜCÜ SERBEST BIRAKILDI
Kaza bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansırken, gözaltına alınan ehliyetsiz sürücü 21 yaşındaki Ali Yahya Ç. (21) adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
HAYATINI KAYBETTİ
Kazanın ardından 5 aydır yoğun bakımda yaşam savaşı veren Sevinç Soydaş, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Sevinç Soydaş'ın cenazesi ailesi tarafından alınıp toprağa verildi.
