2 aylık bebeğini öldüresiye darbetmişti. Cani baba hakkında flaş gelişme

Gaziantep'te yaşayan Yunus Göç 2 aylık bebeğini öldüresiye döverek ağır yaralamıştı. O anların videosu sosyal medyada yayılarak büyük tepkiye yol açmıştı. Cani babanın akıbeti hakkında son duruşmada karar çıktı.

Google Haberlere Abone ol
2 aylık bebeğini öldüresiye darbetmişti. Cani baba hakkında flaş gelişme
İHA

Gaziantep’in Şahinbey ilçesine bağlı Kahvelipınar Mahallesi’nde yaşayan Yunus Göç'ün, 2 aylık bebeğini darbettiği anlara ilişkin videosu ortaya çıkmıştı.

Görüntülerin yayılmasının ardından gözaltına alınan cani baba Göç, çıkarıldığı mahkemece 'nitelikli öldürmeye teşebbüs' suçundan tutuklanmıştı.

Beyin kanaması geçiren bebek tedavinin ardından taburcu edilirken cani baba hakkındaki soruşturma tamamlandı.

2 aylık bebeğini öldüresiye darbetmişti. Cani baba hakkında flaş gelişme

10 YIL 10 AY HAPİS CEZASI

Gaziantep’te, 2 aylık bebeği Cihan Göç’ü öldüresiye darp ederek ağır yaraladığı iddiasıyla 'nitelikli öldürmeye teşebbüs' suçundan 20 yıla kadar hapis cezası talep edilen baba Yunus Göç’ün yargılanmasına devam edildi. Baba Yunus Göç, Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasına SEGBİS'le bağlandı. Duruşmada, 2 aylık Cihan bebeğin aile avukatı Esra Kantar Arıkan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü avukatları ile sanık avukatı hazır bulundu.

Duruşmada söz alan hayatını kaybeden Cihan Göç Bebeğin avukatı Esra Kantar ise sanığın en üst halden cezalandırılmasını herhangi bir takdiri indirimin uygulanmamasını talep ettiği duruşmada Gaziantep 1. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti sanık Yunus Göç’e 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kısa bir aradan sonra kararını açıklayan mahkeme heyeti Cihan Göç’ün 1 yaşını doldurmadığı için dinlenmesine gerek olmadığına, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek 10 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırıldı.

2 aylık bebeğini öldüresiye darbetmişti. Cani baba hakkında flaş gelişme - Resim : 2

OLAYIN GEÇMİŞİ

Baba Yunus Göç'ün, 2 aylık bebeğini öldüresiye dövdüğü anların ortaya çıktığı video Türkiye'de infiale neden oldu. Videonun ardından gözaltına alınan Göç, çıkarıldığı mahkemece "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan tutuklanmıştı. Cihan bebek aldığı darbeler nedeniyle beyin kanaması geçirdi.

"BEBEK AĞLADIKÇA VURDU"

Olay anına ilişkin detaylar iddianamede yer aldı. Anne Göç’ün eşine “Önce çocuğun ilacını vereyim sonra çay koyarım” demesinden sonra cep telefonunu kamerasını açarak bıraktığı bilgisi iddianamede yer alırken, “Çekilen görüntüler incelendiğinde şüphelinin mağdurun yerden alıp boynundan tuttuğu, mağdurun sırtına sert ve şiddetli bir şekilde 10 defa vurduğu, mağdur ağladığında boğazını sıkıp ağzını kapattığı, mağdur ağlamaya devam ettikçe yüzüne vurduğu, annenin odaya girdiğinde ise bebeği sıvazlıyormuş gibi davrandığı görülüyor” denildi.

KASTEN ÖLDÜRMEYE TEŞEBBÜS

İddianamede Cihan bebeğin kafatası kemiklerinin tümüyle birleşmediği ve beyin gelişiminin hayati öneme sahip olduğunun herkesçe bilindiğine yer verilirken sanığın eyleminin "beden ve ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiye karşı ve alt soya karşı kasten öldürmeye teşebbüs" suçunu oluşturduğu belirtildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin