Uyanış: Büyük Selçuklu'da ölümle yüzleşme
TRT 1 dizisi ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, 1 Şubat Pazartesi günü on dokuzuncu bölümüyle ekranlara geliyor. Dizinin Pazartesi günü yayınlanacak yeni bölümünden detaylar belli oldu.

TRT 1 dizisi ‘Uyanış: Büyük Selçuklu’, 1 Şubat Pazartesi günü on dokuzuncu bölümüyle ekranlara geliyor.

‘Uyanış: Büyük Selçuklu’ dizisinin yeni bölümünden detaylar geldi:

Hasan Sabbah, Rüstem, Behram ve nice fedaisinin ölümünden sorumlu tuttuğu Sencer’den intikam almak için onu bir pusuya çekmişti. Sencer’i bu pusudan kurtarmak için son anda yetişen Melikşah, Sabbah’ın bir tertibi neticesinde zehirlenmiş ve bu zehrin tesiriyle yere yığılmıştı. Sencer, Melikşah’ın canına zeval gelmesin diye kendisini siper etmişti. Sencer, Melikşah’ı Faysal ve Sabbah’tan koruyabilecek midir? Onları bu müşkül vaziyetten kim kurtaracaktır?

Öte yandan hamile kalarak Zübeyde ile olan yarışında bir koz elde etmeyi başaran Terken, daha da güçlenebilmek adına Tacülmülk’ü Nizamülmülk ve Zübeyde’ye karşı yeni ittifaklar bulması yönünde uyarmıştır. Bunun neticesinde Tacülmülk hangi tehlikeli düşmanla işbirliği yapmanın eşiğine gelecektir? Göze girebilmek için girişeceği hangi eylem kendisini zora sokacaktır?