Berrak Tüzünataç, Çeşme tatiline devam ediyor. Ünlü oyuncu önceki gün The Beach of Momo adlı plajdaydı. Gün boyu güneşlenen Tüzünataç, sıcaktan bunalınca denize girdi. Ünlü oyuncuya denizde bir erkek arkadaşı da eşlik etti.
Çeşme tatili devam eden Berrak Tüzünataç her gün farklı bir arkdaşıyla denizde sohbet ederken görüntüleniyor.
Gain'e Deli Dolu Masa adlı programı hazırlayan Berrak Tüzünataç sezon yorgunluğunu Çeşme'de atıyor. Güzel isim The Beach of Momo'da her gün bir başka arkadaşıyla denizde sohbet ediyor.
Ünlü oyuncu bir erkek arkadaşıyla denizde hararetli bir şekilde sohbet ederken objektife işte böyle takıldı. Tüzünataç bir süre yüzdükten sonra denizin içinde arkadaşıyla sohbete daldı.
Önceki gün de Çeşme'de benzer şekilde kameralara takılmıştı Berrak takılmıştı Berrak Tüzünataç.
Bir başka erkek arkadaşıyla denize giren Tüzünataç, serin suda uzun süre kaldı...