7500 TL'lik emekli banka promosyonunda son gün. Emekli vatandaşlar dikkat, yüksek promosyonda süre bitiyor. Maaşını Akbank'a taşıyacak olan emekli vatandaşlara son çağrı

Emekli promosyonu konusunda yüksek ücret veren bankalar arasında bulunan Akbank'tan emeklilere kötü haber geldi. Emekliler dikkat, yüksek promosyondan faydalanmak için son gün. Emekli promosyon rakamında büyük düşüş olacak.

Google Haberlere Abone ol
7500 TL'lik emekli banka promosyonunda son gün. Emekli vatandaşlar dikkat, yüksek promosyonda süre bitiyor. Maaşını Akbank'a taşıyacak olan emekli vatandaşlara son çağrı - Resim: 2

Paramedya'nın haberine göre Akbank, 31 Ağustos tarihi itibariyle 7 bin 500 liralık promosyon uygulamasına son veriyor. Banka 1 Eylül ile 31 Aralık tarihleri arasında maaşını taşıyan SGK emeklilerine 1.850 lira ile 2 bin 750 lira arasında promosyon verecek. Banka bazı ek promosyonlarla bu rakamı 3 bin 500 liraya kadar çıkartacak. Bankadan şu anda yüksek promosyon almak isteyenlere ise uyarı yapıldı ve şöyle denildi.

Akbank 7 bin 500 liralık promosyon uygulamasına yarın son veriyor. 7 bin 500 lira almak isteyen emekliler saat 16.30'a kadar maaşlarını taşımaları gerekiyor.