3002 yılından geldi, tüyler ürperten felaketi duyurdu: Aralık ayında bunlar olacak. Kendisini “Ajan Loka 77” olarak tanımlayan bir TikTok kullanıcısı zaman yolcusu olduğunu iddia etti ve...

Gelecekten günümüze geldiğini söyleyen bir zaman yolcusunun TikTok’taki paylaşımları kısa sürede dikkatleri çekmeyi başardı. Kendisini “Ajan Loka 77” olarak tanımlayan bir TikTok kullanıcısı zaman yolcusu olduğunu iddia ederek 3002 yılından geldiğini ve önümüzdeki ay dünyayı büyük bir felaketin beklediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
3002 yılından geldi, tüyler ürperten felaketi duyurdu: Aralık ayında bunlar olacak. Kendisini “Ajan Loka 77” olarak tanımlayan bir TikTok kullanıcısı zaman yolcusu olduğunu iddia etti ve... - Resim: 1

TikTok’ta zaman yolculuğuna ait iddialar büyük bir yankı uyandırmaya devam ediyor. Son olarak kendisini 3002 yılından gelen bir zaman yolcusu olarak tanıtan kullanıcı 2022 yılının Aralık ayında büyük finansal değişikliklerde dahil olmak üzere bir dizi çılgın tahminde bulundu.

Zaman yolcusu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Kanıtlarım var. 2022 Aralık bu tarihi unutmayın ve finansal değişiklikler için mutlaka haberleri izleyin” dedi.

Etiketler kehanet tiktok