'2045 yılından geldim' diyen şahsın kanıt olarak gösterdiği fotoğraf tüyler ürpertti!

2045 yılından geldiğini iddia ederek çektiği fotoğrafı dünyaya gösteren şahıs, geçtiğimiz yıllarda büyük gündem yaratmıştı. Bu şahsın o dönem çektiği videoyla ilgili ortaya atılan yeni iddialar ürküttü. Buna göre şahsın gösterdiği fotoğrafta bir zaman makinesi de olduğu ve bu zaman makinesinin 2028 yılında tüm dünyaya tanıtılacağı öne sürüldü.

Google Haberlere Abone ol
'2045 yılından geldim' diyen şahsın kanıt olarak gösterdiği fotoğraf tüyler ürpertti! - Resim: 1

Sosyal medyada son dönemde "Zaman yolculuğu" akımı başladı. Gelecekten geldiğini iddia eden şahıslar, gerek takipçi gerekse de ilgi toplamak adına çeşitli iddialar ortaya atıyor. Daha önce çektiği videoyu paylaşan ve bu videoda kanıt olarak da bir fotoğraf gösteren kişinin videosundaki bir detayla ilgili yeni iddialar ortaya atıldı.

2045'TEN GELDİĞİNİ İDDİA ETTİ

Daha önce ortaya çıkan videodaki kişi, 2045 yılından geldiğini söyleyerek bir takım iddialar bulunuyordu. Zaman yolcusu, geldiği yılda yapay zekanın küresel hükümeti yönettiğini ve gelecekte devletler diye bir kavramın olmayacağını söylemişti. Kimliğini açıklamayan zaman yolcusu, zaman makinesinin uzaylı teknolojisi sayesinde geliştirildiğini ve kamuoyundan gizlendiğini ileri sürmüştü.