2022 TOKİ İstanbul başvuru şartları ve tarihleri belli oldu | TOKİ başvurusu nasıl yapılır, kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman belli olur?

Geçtiğimiz günlerde duyurulan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), açık artırmayla İstanbul’da iki ilçedeki konutları satışa sunacak. Vatandaşlar ise TOKİ İstanbul başvuru şartları ve tarihleri için araştırmalara başladı. Peki TOKİ kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman belli olur? İşte TOKİ İstanbul başvuru şartları ve tarihleri 2022...

Google Haberlere Abone ol
2022 TOKİ İstanbul başvuru şartları ve tarihleri belli oldu | TOKİ başvurusu nasıl yapılır, kura çekilişi ne zaman, sonuçlar ne zaman belli olur? - Resim: 2

TOKİ BAŞVURULARI NE ZAMAN?

İstanbul Gaziosmanpaşa Sarıgöl Mahallesi Projesi ve Beyoğlu Sütlüce Projesinde inşa edilen konutlar için başvuruları için tarihler belli oldu. 18 Temmuz tarihinde başvurular başlayacak. 2-3 Ağustos'ta da Türkiye Halk Bankası'nın tüm şubelerinden başvuru alınabilecek.

AÇIK ARTIRMA NE ZAMAN YAPILACAK?

TOKİ tarafından Gaziosmanpaşa Sarıgöl Projesi kapsamında inşa edilen 110 konut için 2 Ağustos Salı günü saat 10.30'da, Beyoğlu Sütlüce Projesi kapsamındaki 75 konut için ise 3 Ağustos Çarşamba günü saat 10.30'da açık artırma yapılacak.

Toplam 185 konut için TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek açık artırmada, "www.emlakmuzayede.com.tr" internet adresinden de canlı yayınla teklif alınabilecek.

Etiketler toki başvuru