2000 sonrasına kademeli emeklilik. Seçimler ikinci tura kaldı, taraflar kozlarını açıklayacak: 2000 sonrası sigortalı olana kademeli emeklilik hakkı verilecek

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanı seçiminde yüzde 50+1'i hiçbir aday yakalayamadı ve seçimler ikinci tura kaldı. İkinci turda yarışı kazanmak isteyen taraflar ise vaatlerini sıralamaya başlayacak. Kılıçdaroğlu'nun ikinci tur çalışmaları ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı: EYT'lilerden sonra 2000 yılından itibaren sigortalı olanlara da kademeli emeklilik hakkı gelecek.

Google Haberlere Abone ol
2000 sonrasına kademeli emeklilik. Seçimler ikinci tura kaldı, taraflar kozlarını açıklayacak: 2000 sonrası sigortalı olana kademeli emeklilik hakkı verilecek - Resim: 1

14 Mayıs seçimlerinin ardından şimdi gözler 28 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tur oylamasında.

Taraflar seçim çalışmalarına yeniden başlayacak. Millet İttifakı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim kozu olarak emeklilik kartını kullanacağı iddia edildi.

Sözcü TV'de yer alan iddiaya göre Kılıçraroğlu, ikinci turda seçim kozu olarak kademeli emeklilik açıklaması yapacak.

İddiaya göre Kılıçdaroğlu, Emeklilikte Adalet Derneği Başkanı'nı aradığı iddia edildi. 2000 yılı sonrası işe girenlere kademeli emeklilik konusunda girişimlerin olduğu iddia edildi ve "Sanırım 14 gün içerisinde bu konularla ilgili bir şeyler duyacağız" ifadeleri televizyonda konuşuldu.