Son dakika flaş akaryakıt haberi geldi. Dolar düştü LPG'ye zam geldi: Sürücülere motorine indirim müjdesi verildi

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre akaryakıt fiyatlarına bu gece yarısından itibaren hem zam hem de indirim yapıldı. Alınan bilgiye göre LPG litre fiyatına zam yapılırken, motorin litre fiyatında ise indirime gidildi. İşte 23 Mart Cumartesi gününden itibaren uygulanacak yeni pompa fiyatları.

Google Haberlere Abone ol
Son dakika flaş akaryakıt haberi geldi. Dolar düştü LPG'ye zam geldi: Sürücülere motorine indirim müjdesi verildi

Rekor seviyelere çıkan akaryakıt fiyatlarına hem zam hem de indirim geldi.

Doların düşmesiyle birlikte benzin, motorin ve LPG litre fiyatlarında düşüş bekleyen sürücülere hem iyi haber hem de kötü haber geldi.

Milyonlarca sürücü akaryakıt fiyatlarındaki flaş değişiklik haberlerini takip etmeye başladı. Benzin ve motorin litre fiyatlarına peş peşe gelen zamlarla birlikte akaryakıt fiyatları rekor seviyeleri görmüştü.

Bugün otogaza gelen zam uygulanmaya başlanırken dolardaki düşüş motorin fiyatlarına yansıdı. Alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren yani 23 Mart Cumartesi 00.01'de motorin fiyatlarına indirim yapıldı. 

1 LİRA İNDİRİM YAPILACAK

Sektör kaynaklarından alınan son bilgilere göre otogaza yapılan zam pompaya yansıdı. Otogaz İstanbul Avrupa Yakası’nda 22,49 liraya; İstanbul Anadolu Yakası’nda 22,02 liraya; Ankara’da 22,46 liraya ve İzmir’de ise 22,08 liraya satılmaya başladı.

Dolar fiyatlarındaki düşüş sonrasın motorin grubunda 23 Mart Cumartesi itibarıyla 1 liralık indirim bekleniyor. Benzin fiyatlarında ise herhangi bir değişiklik olmayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin