Sınavsız 8 bin personel alınacak. Şartlar belli oldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvuru tarihleri belli oldu. İşte şartlar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 8 bin sözleşmeli personel alacak. Yapılacak alıma ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Google Haberlere Abone ol
Sınavsız 8 bin personel alınacak. Şartlar belli oldu. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak. Başvuru tarihleri belli oldu. İşte şartlar...

31 Mart Mahalli İdariler Seçimleri öncesi işe alım ilanları peş peşe gelmeye başladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatlarında istihdam edilmek üzere yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın 8 bin sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvurular, 21 Şubat ile 11 Mart tarihleri arasında Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden e-Devlet şifresiyle yapılabilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan ilana göre, bakanlığın merkez ve taşra teşkilatı birimlerinde çalıştırılmak üzere KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak, yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın sözleşmeli 8 bin personel alınacak. Başvurular 21 Şubat-11 Mart tarihleri arasında, Cumhurbaşkanlığı Kariyer Kapısı üzerinden "https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr" e-Devlet şifresi ile giriş yapılarak gerçekleştirilecek. Sözleşmeli personel alımına ilişkin duyuru, ilan ve bilgilendirmeler Bakanlığın resmi internet sayfalarında "www.aile.gov.tr ve/veya www.aile.gov.tr/pgm" veya Kariyer Kapısı üzerinden yayımlanacak.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin