Önce sigara sonra rakı ve şarap. Zamlı fiyatlar belli oldu: İki şarap grubuna ve rakı fiyatlarına yapılan zam açıklandı: 70'lik rakı 76 lira zamlandı

Sigaradan sonra alkole de zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından zamlı fiyatları açıkladı. Buna göre 70'lik rakı fiyatına 76 lira zam geldi.

Google Haberlere Abone ol
Önce sigara sonra rakı ve şarap. Zamlı fiyatlar belli oldu: İki şarap grubuna ve rakı fiyatlarına yapılan zam açıklandı: 70'lik rakı 76 lira zamlandı

Sigaraya gelen birbiri ardına zamdan sonra alkollü içeceklere de zam geldi. Tekel Bayileri Yardımlaşma Derneği (TBYD) Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından rakı ve şarap fiyatlarına zam geldiğini açıkladı.

Nisan ayında alkol gruplarına da zam geldi. Erol Dündar, rakı ve şarap fiyatlarına zam geldiğini açıkladı. Dündar, sosyal medya hesabından 2 şarap grubuna yüzde 7 ile yüzde 10 arasında zam yapıldığını belirtti. Dündar, "Kavaklıdere ve Doluca şarap guruplarına yüzde 7 ile yüzde 10 arasında zam geldi hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

70'LİK RAKIYA 76 TL ZAM

Şarabın yanı sıra rakı fiyatlarına da zam geldi. Dündar, "Pazartesi günü yeni rakı listesini yayınlayacağım" dedi. Dündar'ın paylaştığına göre bir rakı grubunda fiyatlar şöyle oldu:

"35cl 445 TL, 50 cl 599 TL, 70 cl 775 TL, 100 cl 1075 TL..."

Türkiye Tekel Bayileri Platform Başkanı Özgür Aybaş ise rakı zammını, "Rakı zammı geçti. 70’lik rakıya 76 TL zam geçişi oldu" ifadeleriyle duyurdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Etiketler rakı zam alkol şarap
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin