Netflix aboneliklerine bir zam daha geldi: En düşük Netflix temel abonelik paketi ücreti 119 liraya yükseldi

2024 yılının zam yağmuru devam ediyor. Dünyanın en büyük televizyon platformlarından biri olan Netflix Türkiye abonelik fiyatlarına zam yaptı. Açıklanan zamlı tarifelere göre en ucuz abonelik temel paket 119 liraya yükseldi.

Netflix aboneliklerine bir zam daha geldi: En düşük Netflix temel abonelik paketi ücreti 119 liraya yükseldi

2023 yılında birbiri ardına abonelik ücretlerine defalarca zam yapan Netflix Türkiye abonelik fiyatlarına yine zam yaptı. 2023 yılında yüzde 40'ın üzerinde zam yapan Netflix Türkiye, zamlara döviz kurlarındaki değişimi bahane göstermişti.

ABD'deki abonelik fiyatlarının artışı sonrasında Türkiye'deki abonelik fiyatlarının da zamlanması konuşuluyordu. Beklenen haber geldi. 2024 yılının zam yağmuru devam ediyor. Dünyanın en büyük televizyon platformlarından biri olan Netflix Türkiye abonelik fiyatlarına zam yaptı. Açıklanan zamlı tarifelere göre en ucuz abonelik temel paket 119 liraya yükseldi.

Ciddi bir zam yapan Netflix Türkiye yeni abonelik fiyatlarını duyurdu. Yapılan zammın oranı yüzde 20 ila yüzde 30 arasında değişti. En düşük paket ücreti 119 lira olurken en yüksek paketin ücreti ise 229 lira oldu.

İşte Netflix Türkiye abonelik fiyatları: 

Temel: 99 liradan 119 liraya yükseldi.
Standart: 149 liradan 176 liraya yükseldi.
Özel paket: 199 liradan 229 liraya.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin