Motorine ve benzine bir zam daha geldi. Sürücülere çok kötü haber geldi: Bugün zamlanan motorin litre fiyatına bir zam daha geldi, benzine de çok büyük zam yapıldı

Sürücülere bir kötü haber daha geldi. Motorin litre fiyatına bugün 1 lira 38 kuruş zam yapılmıştı. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren benzine de motorine de bir büyük zam daha geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Motorine ve benzine bir zam daha geldi. Sürücülere çok kötü haber geldi: Bugün zamlanan motorin litre fiyatına bir zam daha geldi, benzine de çok büyük zam yapıldı

Türkiye'de akaryakıt fiyatlarındaki artış durdurulamıyor. Motorin litre fiyatı bugün gelen zamla birlikte 42 liranın üzerine çıkmıştı. Daha zammın üzerinden 24 saat geçmeden bir zam daha geleceği ortaya çıktı. Bu gece yarısından itibaren hem benzin litre fiyatına hem de motorin litre fiyatına bir büyük zam daha geliyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bugün 1 lira 38 kuruş zam gelen motorin fiyatları yeniden artıyor. Brent petrol fiyatları yükselişe geçmiş ve 83 dolara kadar yükselmişti. Doların da 30 lira seviyelerinde gidip gelmesi akaryakıt fiyatlarını direkt etkiledi.

Alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren benzin litre fiyatına 2 liraya yakın bir zam yapılacak. Bugün zamlanan motorin litre fiyatına da yine bu gece yarısı tekrar artışa gidildi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatına 1 lira 40 kuruş daha zam yapıldı. Böylece motorin litre fiyatı 44 lirayı bulacak.

İşte güncel benzin ve motorin fiyatları: 

İstanbul Anadolu Yakası'nda benzin fiyatı: 38.29 TL
İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41.59 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda benzin fiyatı: 38.38 TL
İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 41.66 TL

Ankara'da benzin litre fiyatı: 39.04 TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 42,36 TL

İzmir'de benzin litre fiyatı: 39.24 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 42.56 TL

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin