Motorin fiyatlarına bir büyük zam daha! Litresi 40 lirayı aşan motorine bir zam daha geliyor: Mazot fiyatları pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş daha artacak

Motorin fiyatlarına bir büyük zam daha geldi. ÖTV zammı sonrası gelen zamlarla birlikte 40 liranın üzerine çıkan motorin fiyatları durulmuyor. Sürücülere kötü haber verildi. Pazartesi gecesinden itibaren motorin / mazot litre fiyatı yine zamlanacak.

Google Haberlere Abone ol
Motorin fiyatlarına bir büyük zam daha! Litresi 40 lirayı aşan motorine bir zam daha geliyor: Mazot fiyatları pazartesi gecesi 1 lira 38 kuruş daha artacak

ÖTV artışından sonra 1 lira 15 kuruş daha zamlanan motorin fiyatları yine artıyor. Sürücülere yılbaşından beri hemen hemen her hafta yeni bir kötü haber daha geliyor.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre motorine gelen 1 lira 15 kuruşluk fiyat artışının ardından bir zam haberi daha geldi.  Küresel piyasalarda 83 doların üzerine çıkan Brent petrol fiyatları ile yükselen döviz kuru nedeniyle akaryakıt fiyatları yeniden zamlanıyor.

Alınan son bilgilere göre motorin litre fiyatına 29 Ocak Pazartesi gece yarısından itibaren 1 lira 38 kuruş zam yapılacak. Son yapılan zamla 40 liranın üzerine çıkan motorin litre fiyatları neredeyse 42 lirayı bulacak. Benzin grubunda ise yeni bir zam şimdilik öngörülmüyor.

GÜNCEL BENZİN MOTORİN FİYATLARI

- İstanbul Avrupa Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 38,36 TL
- İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzin fiyatı: 38,28 TL
- İstanbul Avrupa Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40,26 TL
- İstanbul Anadolu Yakası'nda motorin litre fiyatı: 40,19 TL

- Ankara'da benzin litre fiyatı: 39,03 TL
- Ankara'da motorin litre fiyatı: 40,97 TL

- İzmir'de benzin litre fiyatı: 39,22 TL
- İzmir'de motorin litre fiyatı: 41,16 TL

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin