Kripto para sahipleri dikkat. Zirve yapacak tarih açıklandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin'in patlayacağı tarihi çok net duyurdu

Kripto paralarda son bir aydır başlayan yükseliş sürerken ünlü ekonomistten çok önemli bir uyarı geldi. Ekonomist Selçuk Geçer, kripto para almak isteyenlere uyarıda bulundu ve ne zaman alınması gerektiğini açıklarken kripto para yatırımcılarını sevindirecek bir müjde verdi. O tarihten sonra kripto para yükselecek.

Google Haberlere Abone ol
Kripto para sahipleri dikkat. Zirve yapacak tarih açıklandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer Bitcoin'in patlayacağı tarihi çok net duyurdu

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Bitcoin yatırımcılar için bir uyarı yaptı. Bitcoin yatırımcısı için açıklamalar yapan Geçer, yatırımcıların nelerden uzak kalması gerektiğini paylaştı. İşte açıklama ile ilgili tüm detaylar…

Ünlü ekonomist geçer 12 Ekim tarihinde 26  dolar olan Bitcoin’in şu anda 44.000 seviyesine ulaştığını belirtti.

%47 oranında bir artış söz konusu olduğunun gözden kaçırılmaması gerektiğini vurguladı.

Geçer açıklamalarına tarihi vererek devam etti.

ABD SEC komisyonunun ETF başvuruları adına en yakın tarihin Ocak 2024 şeklinde duyurulduğunu ifade etti.

Bu tarihi öncesi bir karar alınabileceğinin öngörüldüğü belirtildi. Onay alması halinde Bitcoin için büyük bir yükseliş olacağı ifade edildi.

BITCOIN NE ZAMAN YÜKSELECEK?

Bitcoin yatırımcıları 2024 yılına girmesine az gün kala ne zaman yatırım yapmaları gerektiğini merak ediyor.

Selçuk Geçer, Bitcoin ile ilgili açıklamalarda bulundu. Yatırımcıları için şu anda kripto para alımının yanlış bir yatırım olacağını söyledi.

Geçer şu anda neden kripto para alınmaması gerektiğini paylaştı. Ekonomist Geçer, yapmış olduğu açıklamalarda 10 Ocak 2024 tarihinde ETF’lerin izin vermiş olduğu taktirde Bitcoin 50.000 dolar olacak ve bu tarihte alınması gerektiğini paylaştı.

Mevcut dönemde her şeyin biraz bulanık olduğu ve bir şeyleri netleşti noktada kripto para almanın çok daha akıllıca olduğunu savundu.

FED üzerinden gelecek indirim sinyali kararı olumlu olarak çıkarsa vatandaşların kar edebileceğini vurguladı.

Ünlü ekonomist geçer kripto para yatırımcılarını sevindirecek bir müjde verdi. O tarihten sonra kripto para yükselecek. Geçer yapmış olduğu paylaşım ile birlikte kripto paranın bu dönemde alınmaması gerektiğini vurguladı.

Alım yapılması adına 10 Ocak 2024 tarihinin beklenmesinin altını çizdi. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin