Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Yeşilçam'ın ünlü yıldızı Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar’a ait Alkoçlar Otelcilik A.Ş.'nin konkordato talebi geri çevrildi. Mahkeme, 4 Nisan’da şirketin iflasına karar verdi.

Google Haberlere Abone ol
Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar'ın şirketi iflas etti

Ünlü oyuncu Hülya Koçyiğit'in damadı Ender Alkoçlar’a ait Alkoçlar Otelcilik A.Ş.'nin konkordato talebi geri çevrildi. Mahkeme, 4 Nisan’da şirketin iflasına karar verdi.

Alkoçlar Otelcilik içinde bulunduğu ekonomik krizden dolayı, konkordato talebinde bulunmuştu. Mahkeme, 4 Nisan'da iflas kararı verdi. Kararla birlikte tasfiye süreci resmen başladı. 75 yıldır sektörün öncü şirketlerinden biri olan Alkoçlar Otelcilik'in Bursa Uludağ, Bodrum ve Antalya’da 10’u geçkin oteli vardı.

ŞİRKET VEDA MESAJI YAYIMLADI

Alkoçlar Otelcilik tarafından iflas kararı sonrası yayımlanan mesajda, "70 yılda; 21 yurtiçi ve yurtdışı otel işletmesi yaparak, konaklama ve eğlenceyi birleştirerek her zaman ilkleri yapmaya çalışmıştır. Alkoçlar Otelleri Yönetim Kurulu 2020 yılında turizm ve konaklama bölümünden çıkma kararı alarak ve elindeki otelleri devrederek turizmi konaklama bölümünü kapatmaya karar vermiştir." ifadeleri yer aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin