Hepsiburada Premium ücretlerine büyük zam geldi: Abonelik ücretleri yüzde 50 oranında artırıldı

Türkiye'nin en çok tercih edilen e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada, kullanıcılarına ücretsiz kargo ve BluTV üyeliği gibi özel imkanlar sunan 'Premium' abonelik ücretlerine zam açıkladı. Abonelik ücretlerine yüzde 50 zam geldi; yeni fiyatlar bugünden itibaren geçerli olacak.

Hepsiburada Premium ücretlerine büyük zam geldi: Abonelik ücretleri yüzde 50 oranında artırıldı

Türkiye'nin en çok tercih edilen e-ticaret platformlarından biri olan Hepsiburada da müşterilerine ayrıcalıklar tanıyan Premium üyeliklerine zam yaptığını açıkladı. Müşterilerine ücretsiz kargo ve BluTV gibi avantajlar sağlayan abonelik ücretlerine yüzde 50 oranında zam geldi.

Hepsiburada tarafından yapılan açıklamaya göre abonelik ücretlerinde güncellemeye gidildi. Ücretsiz kargo ve BluTV üyeliği gibi fırsatlar sunan Premium abonelik ücretine zam yapıldığı duyuruldu.

YÜZDE 50 ZAM GELDİ

18 Ocak 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni abonelik ücretleri 19.90 liradan 29.99 liraya çıkarıldı. Böylece abonelik ücretlerine yüzde 50 zam yapılmış oldu.

Şirket tarafından Premium üyelik sahibi müşterilere gönderilen bilgilendirme e-postasına göre 19,90 TL olan aylık abonelik ücreti 18 Ocak 2024'ten itibaren 29,90 TL'ye çıkacak. 25 yaş ve altındaki kullanıcılara sunulan Efsane Gençlik aboneliği ise 14,90 TL yerine 19,90 TL olacak.

Premium üyelere sunulan BluTV, ücretsiz kargo, kapıda iade ve mobil montajda yüzde 50 indirim gibi avantajların ise devam edeceği aktarıldı.

Etiketler hepsiburada abone zam
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin