Emekli promosyon ücretlerine zam: Halkbank emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Halkbank emekli promosyon rakamları 2024 ne kadar oldu?

Emekli vatandaşları sevindirecek o haber Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan geldi. Kamu bankalarının emekli promosyon rakamlarında güncellemeye gidildiğini duyurdu. Peki ya Halkbank emekli promosyon rakamı ne kadar oldu?

Google Haberlere Abone ol
Emekli promosyon ücretlerine zam: Halkbank emekli promosyon rakamlarını güncelledi. Halkbank emekli promosyon rakamları 2024 ne kadar oldu?

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emekli promosyon rakamlarında güncellemeye gidiyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklileri sevindirecek haberi duyurmasının ardından kamu bankalarının emekli promosyon rakamlarına güncelleme geliyor.

Halkbank şu anda emeklilerine en fazla 5 bin TL emekli promosyonu veriyor. Halkbank'ın güncel resmi sitesinde yer alan emekli promosyon rakamları şu şekilde;

3.500 TL altı 3.000 TL

3.500 - 7.499 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL

7.500 - 9.999 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL

10.000 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 5.000 TL

Maaşını 3 yıl boyunca Bankamız aracılığıyla almayı taahhüt eden tüm SGK emeklileri promosyon ödemesinden faydalanabilmektedir.

KAMU BANKALARININ EMEKLİ PROMOSYON RAKAMLARI YÜKSELTİLDİ

Kayseri'de seçim mitingini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, emeklileri sevindirecek müjdeli haberi verdi.

Özel bankaların epey altında alan kamu bankalarında iyileştirme çalışması yaptıklarını söylemesinin ardından kamu bankalarının emekli promosyon rakamlarını arttırdıklarını duyurdu.

Kamu bankalarının emekli promosyon rakamları hakkında şu açıklamada bulundu "Kamu bankaları aylığa göre 8-12 bin lira arasında belirledi. Diğer bankaların da bu rakamların altında kalmayacağına inanıyorum"

 

Yapılan bu açıklama sonucunda en düşük emekli promosyon ödeneği 8 bin TL, en yüksek emekli promosyon ödeneği ise 12 bin TL oldu.

Bu bağlamda emekli maaşını Halkbank'a geçiren emeklilere Halkbank en düşük 8 bin TL, en yüksek ise 12 bin TL emekli promosyon ödeneği yapacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin