Emekli Bayram İkramiyesini Açıkladı: 10 Bin 626 TL. SGK Uzmanı Özgür Erdursun Ramazan ve Kurban Bayramı İkramiyesi için Rakam Verdi

Şu anda 2 bin TL olarak ödenen ve her yıl Ramazan ile Kurban Bayramı'nda verilen emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? SGK uzmanı Özgür Erdursun bununla ilgili bir rakam verdi ve bunu da sosyal medya üzerinden paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Emekli Bayram İkramiyesini Açıkladı: 10 Bin 626 TL. SGK Uzmanı Özgür Erdursun Ramazan ve Kurban Bayramı İkramiyesi için Rakam Verdi

Milyonlarca SGK ve Bağ-Kur emeklisi bu yıl Kurban Bayramı ve Ramazan Bayramı'nda verilecek olan emekli bayram ikramiyesinin ne kadar olacağını merak ediyor.

2018 yılından itibaren başlayan uygulamada şimdilik her bayramda emekliye 2 bin TL ödeniyor, ancak yüksek enflasyon karşısında bu rakamın erimesiyle birlikte emekli vatandaşlar bu ücretlere de acil olarak artış bekliyor.

Peki emekli bayram ikramiyesi ne kadar olacak? Ekonomi yönetiminden gelen mesajlar bu rakamın artırılacağı yönünde ancak net bir rakam verilmedi.

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLACAK?

Zam tutarı yüzde 20 olursa, mevcut ücret iki bayramda toplamda 4 bin 800 lira olacak.

Zam tutarı yüzde 25 olursa, mevcut ücret iki bayramda toplamda 5 bin lira olacak.

Zam tutarı yüzde 30 olursa, mevcut ücret iki bayramda toplamda 5 bin 200 lira olacak.

Zam tutarı yüzde 40 olursa, mevcut ücret iki bayramda toplamda 5 bin 600 lira olacak.

Zam tutarı yüzde 50 olursa, mevcut ücret iki bayramda toplamda 6 bin lira olacak.

Zam tutarı yüzde 100 olursa, mevcut ücret iki bayramda toplamda 8 bin lira olacak. 

Emekli ikramiyeleriyle ilgili böyle bir hesap yapılırken SGK uzmanı Özgür Erdursun, sosyal medya üzerinden yayınladığı bir videoda emekli bayram ikramiyesi için çok net bir rakam verdi ve bu rakamı da 10 bin 626 TL olarak açıkladı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin