Düşüyor diye üzülmeyin! Borsada hissesi olanlar dikkat. İslam Memiş Borsa İstanbul'un ne zaman yükseleceğini açıkladı rakam verdi

Borsa İstanbul yeniden 8 binin altına geriledi Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sosyal medya üzerinden açıklama yaptı ve endeksin 9 bini göreceğini belirterek şu mesajları paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Düşüyor diye üzülmeyin! Borsada hissesi olanlar dikkat. İslam Memiş Borsa İstanbul'un ne zaman yükseleceğini açıkladı rakam verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 4 Aralık'ta tv100.com'daki yazısında "Haftayı 8 bin 26 puandan tamamlamıştı. 7 bin 750-8 bin 150 puan aralığı geçerliliğini koruyor. Dolar ile beraber bu hafta yukarı yönlü hareketlerini sürdüreceğini düşünüyorum. Beklediğim seviye bu hafta 8 bin 150 puan. Dolar kuru Haftayı 28,89 lira seviyesinden tamamlamıştı. 28,80-29,20 lira bant aralığını takip edeceğim. Bu ay sonu için yani yıl sonu kapanış beklentim olan 29,70 lira seviyesi geçerliliğini koruyor." ifadelerini kullanmıştı.

SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞIM YAPTI

İslam Memiş, dün borsa endeksi için bugün sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı ve değerlendirmelerde bulundu. Memiş, borsanın ne kadar olacağını açıkladı. 

Memiş şu mesajları paylaştı:

Endeks tarafında bu hafta 7.750 puan seviyesini işaret etmiştim. 7.794 puan görüldü. Her ne kadar 8.150 puan direnci olsa da, yüzde 50 alım için yine beklemeyi tercih ediyorum.

7.747 puana kadar geriledi.

Hadi o endeksi 9.000 puana taşıyın. Hayırlı olsun.

En az üç hisse senedi ile hedef 9.000 puan.

Kıbrıs tarafında güzel gelişmeler olacak. Borsa 9 bin hedefim. Diğerleri zaten yukarı. Geriye sadece siber saldırılara hazırlık kaldı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin