Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi

Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırarak 70 bin doların üzerine çıktı. Meme coin çılgınlığı ise devam ediyor. Geçtiğimiz hafta fırlayan Shiba Coin, yıllardır bekleyen yatırımcılarına bir haftada 2 katı kazandırdı. Shiba Coin'in yanı sıra 100 kat kazandırma poransiyeline sahip meme coin'ler de sıralandı. İşte adeta servet kazanabileceğiniz yüksek potansiyelli 5 meme coin

Google Haberlere Abone ol
Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi

Dünyanın en popüler ve en büyük işlem hacmine sahip olan kripto para birimi son günlerdeki yükselişiyle yatırımcılarının yüzünü güldürdü. Bitcoin tüm zamanların rekorunu kırarak 70 bin doların üzerine çıktı. Bitcoin 9 Mart Cumartesi saat 09.30 itibariyle de 68 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin'in yanı sıra meme coinler de popülerliğini kuruyor. Yıllardır yatırımcılarını kara kara düşündüren Shiba Inu geçtiğimiz hafta fırladı, değerini ikiye katladı. Meme coin çılgınlığı Shiba ve Dogwifhat'ın rekorlar kırmasıyla dikkat çeken bir geri dönüşe imza attı.

Kripto para sitesi Yoyodex de 2024 yılında 100 kat potansiyele sahip meme coin listesini çıkardı. İşte analistlerin düşüncelerine göre 2024’te 100 kat getiri sağlayabilecek en iyi 5 meme coin:

Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi

Shiba Inu (SHIB)

Dogecoin (DOGE) en büyük meme kriptosu olmasına rağmen Shiba Inu son zamanlarda eşi görülmemiş kazanımlar elde etti. Bu nedenle listenin başında yer alıyor. SHIB son 30 günde yaklaşık %264 arttı. Dahası, pazara göre ilk 10 kripto para birimi arasına girmeyi başardı. Ayrıca Dogecoin ile Shiba Inu’nun piyasa değeri arasındaki fark da azalış yaşadı. Bununla beraber SHIB’in “Dogecoin Katili” olma potansiyeli yeniden doğrulandı. Kripto para analistleri Shiba Inu için 1 dolarlık seviye ihtimalini bile bekliyor.

Ancak gün içinde SHIB fiyatı %9’luk bir düşüş yaşadı. Meme token basın zamanında 0,000030 dolardan işlem görmektedir. Bununla birlikte belirtmek gerekirse SHIB 18,86 milyar dolarlık bir piyasa değerine sahip.

Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi - Resim : 2

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin, piyasa değerine göre en büyük meme coin'dir. Token, 2024’te güçlü bir büyüme potansiyeli gösteriyor. Meme coin'lerin yeniden ilgi odağı olmasıyla DOGE fiyatı bir ayda %98 arttı. Dogecoin, Shiba Inu’nun düşüş trendine benzer şekilde bir değer kaynı yaşadı. Son 24 saatte %7 düşüşle 0,15 dolardan işlem görmektedir. DOGE 22,06 milyar dolarlık piyasa değerine sahiptir ve en büyük 9. kripto paradır.

Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi - Resim : 3

Dogwifhat (WIF)

Solana merkezli meme token olan Dogwifhat, son dönemdeki devasa yükselişiyle yatırımcıların dikkatini çekti. WIF fiyatı sadece yedi gün içinde %113 artış göstererek DOGE ve SHIB arasında rekabet yarattı. Ayrıca Dogwifhat fiyatı, önde gelen kripto borsası Binance listelemesinden sonra tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 2,23 dolara ulaştı. Buna ek olarak WIF fiyatı bir ayda %887 gibi muazzam bir artış göstererek onu 100 kat potansiyele sahip en iyi meme coin'lerden biri haline getirdi.

Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi - Resim : 4

Pepe Coin (PEPE)

Kurbağa şeklinde bir meme token'ı olan Pepe Coin, olağanüstü kazanımlarıyla kripto piyasasını hareketlendirdi. Çeşitli düzeltmelere rağmen PEPE token son 30 günde %622 oranında artış yaşadı. Üstelik önemli ölçüde değer kaybı yaşamadan önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000008585 doları gördü.

Değerleri 100 katına çıkabilir! 2024 yılının servet kazandırma potansiyeli en yüksek olan 5 meme coin listelendi - Resim : 5

Bonk (BONK)

Başka bir Solana meme coin olan Bonk, oldukça yeni bir projedir. Ancak diğer köpek temalı kripto para birimlerini geride bırakmayı başardı. Bonk’un fiyatı bir ay içinde %194 oranında artış yaşadı. Bununla beraber piyasa değeri 1,91 milyar dolara ulaştı. Ayrıca Bonk, CoinMarketCap tarafından 2024 yılında Yılın Meme Coin’i ödülünü alarak güçlü potansiyelini daha da vurguladı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin