Çalışanları havaya uçuran haber. Tam 29 maaş ikramiye verdi!

Geçtiğimiz yıl çalışanlarına 25 maaş ikramiye veren Yüce Auto A.Ş patronu Ahmet Yüce bu sene 29 maaş ikramiye verdi.

Google Haberlere Abone ol
Çalışanları havaya uçuran haber. Tam 29 maaş ikramiye verdi!

Skoda’nın Türkiye Distribütörü, Yüce Auto’nun Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, çalışanlarına 29 maaş ikramiye verdi.

İkramiyeler bayram gelmeden çalışanların hesaplarına yatırıldı.

Skoda Türkiye distribütörü Yüce Auto A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, geçen yıl tüm çalışanlarına 25 maaş ikramiyesi vermişti.

Bu adımıyla iş dünyasında yankı uyandıran Yüce’nin, bu yıl ikramiye tutarlarını artırdığı ve tüm işçilere toplam 29 maaşlık ikramiye verdiği öğrenildi.

2023 yılı için 29 maaş olarak belirlenen ikramiyeler, çalışanların hesaplarına bayramdan önce yatırıldı. Ahmet Yüce yaklaşık 15 yıldır çalışanlarına ikramiye verdiği ikramiyelerle konuşuluyor.

AHMET YÜCE KİMDİR?

Yüce Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yüce, 1957 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. 1977 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun olan Yüce, 1977 senesinden beri Orhan R. Yüce ile birlikte otomotiv sektöründe çalıştı. Alfa Romeo markalarının yedek parça tedariğini sağlayan Attila Ahmet Yüce sonrasında Alfa Romeo markasının Türkiye distribütörlüğünde Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yaptı.

1987 senesinde Otomotiv Distribütörleri Derneği'nin kurucu üyesi olarak derneğin hayata geçmesinde rol oynayan Attila Ahmet Yüce, Erya Otomotiv A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Yüce Motor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de yürütüyor. Yüce Auto A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanlığı'na getirilen Attila Ahmet Yüce, Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu ve Büyük Kulüp üyeliklerini sürdürüyor. Fransızca bilen A. Ahmet Yüce'nin, Ali Yüce isimli bir oğlu bulunuyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin