Araç sahiplerine yine çok kötü haber geldi. Benzinden sonra motorin litre fiyatına da büyük zam geldi: Motorin (mazot) 1 lira 76 kuruş zamlandı

Brent petrol fiyatlarının 80 dolara dayanmasıyla birlikte Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da tek tek zam geliyor. Dün gece yarısından itibaren benzin litre fiyatı 1 lira 49 kuruş zamlanmıştı. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre bu kez de motorin (mazot) zamlandı.

Google Haberlere Abone ol
Araç sahiplerine yine çok kötü haber geldi. Benzinden sonra motorin litre fiyatına da büyük zam geldi: Motorin (mazot) 1 lira 76 kuruş zamlandı

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe indirimler sonrası sürücülere kötü haberler üst üste geliyor.

Brent petrol fiyatlarının yükselmesi ile birlikte Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da teker teker zam olarak yansımaya başladı. Son olarak 20 Aralık itibariyle benzin litre fiyatına 1 lira 49 kuruşluk zam yapılmıştı. Sürücülere bir kötü haber daha geldi. Motorin grubunda da büyük zam yapıldı.

7 ARALIKTA İNMİŞTİ

7 Aralık 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olan akaryakıt indirimi ile motorin fiyatlarına 1 lira 30 kuruşluk indirim uygulandı. Ardından 8 Aralık itibaren 88 kuruşluk bir indirim daha yapılmıştı. Benzine gelen 1 lira 49 kuruşluk zammın ardından motorin (mazot) fiyatlarına da 21 Aralık 23.59'dan itibaren 1 lira 76 kuruş zam yapıldı. 

İŞTE GÜNCEL FİYATLAR

İstanbul 
Benzin fiyatı: 34.45 TL
Motorin fiyatı: 35.48 TL

Ankara
Benzin fiyatı: 35.17 TL
Motorin fiyatı: 36.16 TL

İzmir
Benzin fiyatı: 35.35 TL
Motorin fiyatı: 36.40 TL

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin