Araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıtta indirim rüzgarı bitti: Benzine bu geceden itibaren 1 lira 49 kuruş zam geldi

Brent petrol fiyatlarının 80 dolara yaklaşması ile birlikte Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da zam yolu görüldü. Birbiri ardına gelen indirimler sonrası bu gece yarısından itibaren benzin litre fiyatına büyük zam gelecek.

Google Haberlere Abone ol
Araç sahiplerine kötü haber geldi. Akaryakıtta indirim rüzgarı bitti: Benzine bu geceden itibaren 1 lira 49 kuruş zam geldi

Akaryakıt fiyatlarına gelen peş peşe indirimler sonrası sürücülere kötü haber geldi. 

Brent petrol fiyatlarının yükselmesi ile birlikte Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarına da zam yolu gözüktü. Sektör kaynaklarından alınan bilgilere göre 20 Aralık 2023 itibarıyla benzinde 1 lira 49 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor. Motorin grubunda ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor.

7 ARALIKTA İNMİŞTİ

7 Aralık 2023 Perşembe gününden itibaren geçerli olan akaryakıt indirimi ile motorin fiyatlarına 1 lira 30 kuruşluk indirim uygulandı. Ardından 8 Aralık itibaren 88 kuruşluk bir indirim daha yapıldı. Motorine gelen indirimlerin ardından benzine de 1 lira 65 kuruş indirim gelmişti.

İŞTE GÜNCEL FİYATLAR

İstanbul 
Benzin fiyatı: 32,93 TL
Motorin fiyatı: 35,43 TL

Ankara
Benzin fiyatı: 33,68 TL
Motorin fiyatı: 36,15 TL

İzmir
Benzin fiyatı: 33,78 TL
Motorin fiyatı: 36,31 TL

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin