10.000 TL kazanmak isteyen hemen denesin: O bankadan müjdeli haber geldi. Kampanyayı gerçekleştirenler 10.000 TL kazanıyor

10.000 TL kazandıran kampanyanın tüm detayları belli oldu. O bankadan vatandaşı sevindirecek müjdeli haber geldi. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Google Haberlere Abone ol
10.000 TL kazanmak isteyen hemen denesin: O bankadan müjdeli haber geldi. Kampanyayı gerçekleştirenler 10.000 TL kazanıyor - Resim: 2

Davet Et Kazan kampanyasıyla 1 – 30 Nisan 2024 tarihlerinde Akbanklılar kendileri için özel oluşturacakları davet kodunu yakınlarıyla paylaşmaları ve yakınlarının hem bu davet koduyla mobilden Akbanklı olmaları hem de sonra kredi kartı harcaması yapmaları durumunda chip-para kazanacaklar.


Akbanklılar, 1 – 30 Nisan 2024 tarihlerinde oluşturdukları davet kodunu sınırsız sayıda yakınıyla paylaşabilir, davet kodunu kullanarak Akbank Mobil’den Akbanklı olma sürecine başlayıp müşteri olma sürecini başarıyla tamamlayan her yakını için 300 TL, kredi kartı kullanmaya başlayan her yakını için 700 TL olmak suretiyle toplamda 10.000 TL’ye varan chip-para kazanabilirler.

Kampanya koşulları ise şu şekilde

Davet Et Kazan ile davet kodunu yakınları ile paylaşan Akbanklılar, davet koduyla ilk kez

Akbank Mobil’den Akbanklı olan yakınları sayesinde chip-para ödülüne hak kazanacaktır.

Kampanya 1 – 30 Nisan 2024 tarihlerinde geçerlidir.

Akbanklılar davet kodlarına, Akbank Mobil Kampanyalar menüsünde, Davet Et Kazan altından ulaşabilirler. Her kod kişiye özeldir, ödül hak kazanımı bu kodlar üzerinden takip edilerek, ödül yüklemeleri yapılır.

Akbanklılar, kampanyanın geçerli olduğu tarih aralıklarında, davet ettikleri yakınlarının davet koduyla mobilden ilk kez Akbanklı olması ile her bir yakınından 300 TL, kredi kartı kullanması ile her bir yakınından 700 TL, toplam 10.000TL’ye varan chip-para kazanabilirler. Kredi kartı kullanımının ardından verilecek kişi başı 700 TL chip-para ödülü davet eden Akbanklının kartına davet edilen kişinin Akbanklı olma sürecini tamamladıktan sonra Akbank Kredi Kartını aktif kullanmaya başlaması akabinde yüklenir.

Davet kodunu paylaşan Akbanklılar, 700 TL chip-para kazanımı için, davet ettikleri yakınlarını müşteri olduktan sonra kredi kartı kullanma konusunda bilgilendirmekle yükümlüdür.

Davet kodunu alan Akbanklılar diledikleri kadar yakınıyla davet kodlarını paylaşabilirler.

Davet koduyla en fazla 10.000 TL chip-para kazanılabilir.

Tüm detayları incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

SIRADAKİ GALERİ

Yapı Kredi'den emekliye müjdeli haber Yapı Kredi'den emekliye müjdeli haber