AÖF sınav sonuçları açıklandı mı. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. AÖF sonuçları nasıl sorgulanır?

AÖF sonuçları sorgulama ekranı yapılacak değerlendirmelerin ardından erişime açılacak. merakla bekleyen öğrenciler, ''AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak" sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. AÖF sonuçları nasıl sorgulanır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde düzenlendi.

2024 AÖF sonuçları sorgulama ekranı yapılacak değerlendirmelerin ardından erişime açılacak. merakla bekleyen öğrenciler, ''AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak, bu hafta mı?'' sorularına yanıt arıyor.

Sınavların tamamlanmasıyla gözler sınav sonuçları tarihine çevrildi.

Anadolu Üniversitesinde açıktan eğitim alan öğrenciler geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen dönem sonu sınavlarına katıldı. AÖF final sınavları not ortalamasına %70 etki edecek. Sınavların değerlendirmesi 100 puan üzerinden yapılacak. 4 yanlış cevap 1 doğru yanıtı götürecek. Not ortalamasının büyük bir çoğunluğunu final sınavları oluşturacak. Başarısız öğrenciler için ise dönem sonunda yaz okulu sınavları düzenlenecek.

AÖF sınavlarının telafi ve bütünleme sınavları yapılmıyor.

AÖF BAHAR DÖNEMİ ARA SINAVLARI NE ZAMAN?

AÖF bahar dönemi ara sınavları 23-24 Mart tarihleri aralığında düzenlenecek. Öğrencilerin sınavlara gireceği yerler, sınav giriş belgesi ile duyurulacak.

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı. AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak. AÖF sonuçları nasıl sorgulanır?

AÖF GEÇME NOTU KAÇ?

AÖF sınavından başarılı sayılabilmeniz için başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekiyor. Ders başarı puanı, Ara sınavın %30'u, dönem sınavının ise %70'i alınarak hesaplanıyor.

AÖF SONUÇLARI NASIL SORGULANIR?

AÖF sonuçları, Anadolum eKampüs sistemine yüklendikten sonra erişime açılacak.Anadolu Mobil ve aof.anadolu.edu.tr adresi Öğrenci Otomasyonundan TCKN ve şifreleri ile oturum açarak AÖF yaz okulu sınav sonuçları sorgulanabilecek.

AÖF FİNAL SINAVI SONUCU AÇIKLANDI MI?

Anadolu Üniversitesi, güz dönemi final sınavı değerlendirme işlemleri devam ediyor. Sınav sonuçları henüz açıklanmadı. AÖF sınav sonuçlarının Şubat ayının ilk haftası erişime açılması bekleniyor.

AÖF SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin