Yok artık! 88 yaşındaki adamın makatından bomba çıktı. Doktorlar teyakkuza geçti, bomba imha uzmanları geldi hastane boşatıldı

Fransa'nın Toulon kentinde duyanları şoke edecek bir olay yaşandı. 88 yaşındaki bir adamın makatından Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma bir bomba çıkartıldı. Doktorlar bu işlemi gerçekleştirmeden önce tüm hastaneyi geçici olarak boşalttı.

Google Haberlere Abone ol
Yok artık! 88 yaşındaki adamın makatından bomba çıktı. Doktorlar teyakkuza geçti, bomba imha uzmanları geldi hastane boşatıldı
Daily Star

Fransa'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. 88 yaşındaki adamın makatından bir bomba çıkartıldı. Doktorlar, acile gelen adama müdahale etmeden önce tüm hastaneyi geçici olarak boşalttı. Ve işleme başlamadan önce bomba imha uzmanlarını çağırdılar.

Bomba imha uzmanları, hemen olay yerine geldi. Bombanın patlama ihtimalinin çok düşük olduğunu gördüler. Bombanın, Birinci Dünya Savaşı'ndan kalma, Fransız ordusunun kullandığı bir koleksiyon parçası olduğunu tespit ettiler.

Hemen ardından doktorlar işleme girdiler. Nesneyi "içeri girdiği şekilde" çıkarmanın bir yolu yoktu; bu yüzden cerrahlar patlayıcıyı almak için adamın karnını kesmek zorunda kaldı.

Daily Star'ın haberine göre hastaneden yapılan açıklamada, 88 yaşındaki hastanın "sağlık durumunun iyi" olduğu söylendi.

Fakat doktorlar oldukça şaşkındı. Doktorlar bunun kendileri için bir ilk olduğunu söyledi. "Bir elma, bir mango, hatta bir kutu tıraş köpüğü; olmamaları gereken yerlere yerleştirilmiş sıra dışı nesneler bulmaya alışkınız ama bir bombayı ilk kez görüyoruz" dediler. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin