Ünlü influencer herkesi aldatmış. Kanserden öldüğü yönünde not paylaşmıştı. Ertesi gün tamamen sağlıklı olduğu ortaya çıktı

Hintli sinema yıldızı ve model Poonam Pandey, bir skandal ile bir kez daha dikkat çekti. Ölü taklidi yapan yıldız, hayranlarını endişelendirdi. Poonam Pandey, Instagram hesabından rahim ağzı kanseri nedeniyle öldüğüne dair bir not paylaşarak gündeme geldi. Ancak ertesi gün yaptığı açıklamada şakanın olduğunu ve tamamen sağlıklı olduğunu belirtti. Kandırıldıklarını düşünen hayranları, Poonam Pandey’i dürüst olmamakla ve yalancılıkla suçladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü influencer herkesi aldatmış. Kanserden öldüğü yönünde not paylaşmıştı. Ertesi gün tamamen sağlıklı olduğu ortaya çıktı

Bollywood yapımlarında aldığı rollerle tanındıktan sonra influencer olan Hintli Poonam Pandey, bu kez yaptığı ölme taklidiyle gündeme geldi. Instagram hesabından rahim ağzı kanseri nedeniyle hayatını kaybettiği ile alakalı bir not paylaşan influencer, ertesi gün ise şaka yaptığını ve tamamen sağlıklı olduğunu açıkladı.

shiftdelete.net'teki habere göre influencer’ın yaptığı bu davranış sosyal medyada büyük tepki çekti. Kandırıldıklarını düşünen hayranları, Poonam Pandey’i dürüst olmamakla ve yalancılıkla suçladı. Pandey ise yaptığı şakadan dolayı pişmanlık duymadığını, bunu faydalı bir amaç için yaptığını söyledi.

Poonam Pandey, ölüm şakasını rahim ağzı kanseri hastalarının yaşadıklarına dikkat çekmek için yaptığını iddia etti. Ünlü influencer takipçilerinin kendisine gösterdiği tepkiye hak verse de, dünya üzerinde binlerce kadının yakalandığı bu hastalık hakkında farkındalık yaratmak gerektiğini belirtti. Kararlı duruşunu sürdürmeye devam edeceğini söyleyen Pandey, tüm hayatını bu hastalıkla mücadeleye harcayacağını da sözlerine ekledi.

Amerikan Kanser Birliği, 25 yaşından büyük her kadının rahim ağzı kanseri testi yaptırmasını öneriyor. Çünkü bu kanser türünün semptomları diğerlerine göre daha kolay gözden kaçabiliyor. Oldukça nadir görülen bir hastalık olsa da, vücudu sardığında eski sağlığa kavuşulması çok zor oluyor. Hatta ölüme sebebiyet verdiği birçok örnek mevcut.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin