Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü!

Ekvador'da 27 yaşındaki Brigitte Garcia ile yardımcısının cesetleri, park halindeki bir aracın içerisinde bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldü!

Güney Amerika ülkesi Ekvador'un en genç belediye başkanı 27 yaşındaki Brigitte Garcia ve danışmanı öldürüldü. Garcia ile yardımcısı Jairo Loor'un cesetleri, park halindeki bir arabanın içerisinde bulundu. Polis yetkilileri, cinayetlere ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu. Garcia ile Loor'un silahla öldürüldüğü belirtildi.

Garcia'nın üyesi olduğu Yurttaş Devrim Hareketi, cinayetleri 'suikast' olarak niteledi. Partinin kurucusu ve eski devlet başkanı Rafael Correa, "Şok içindeyim ve söyleyecek bir şey bulamıyorum. Ekvador'da kimse güvende değil" dedi.

BAŞKAN ADAYI DA ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Geçtiğimiz aylarda Ekvador devlet başkan adayı Fernando Villavicencio da bir suikasta kurban gitmişti. Yolsuzluğa karşı duruşuyla tanınan devlet başkanı adayı Fernando Villavicencio, 9 Ağustos'ta başkent Kito'da aracına bindiği sırada bir saldırgan tarafından başına 3 el ateş edilerek öldürülmüştü.

 

Etiketler gündem ekvador
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin