Rusya'da korkunç saldırı. Saldırıdan teröristi vurarak kurtuldu. O anları böyle anlattı

Rusya'nın başkenti Moskova'da büyük bir terör saldırısı yaşandı, 137 kişi hayatını kaybetti. Saldırıyla ilgili 11 şüpheli gözaltına alındı, 4'ü tutuklandı. Saldırıdan sağ kurtulan vatandaşlardan biri o anları anlattı ve teröristlerden birini kendi silahıyla yaraladığını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Rusya'da korkunç saldırı. Saldırıdan teröristi vurarak kurtuldu. O anları böyle anlattı

Cuma gecesi Rusya, Moskova'daki Crocus Belediye Binası'nda konserin başlamasını beklerken terör örgütü DEAŞ tarafından yapılan saldırıda 137 kişinin katledilmesiyle sarsıldı.

Saldırıdan kurtulanlar teröristlerin önce kuşlara ateş ettiğini anlattı. 

Rus yetkililer, 5'i çocuk 152 kişinin yaralandığını ve 114 kişinin hastaneye kaldırıldığını söylerken, hayatta kalanlardan biri teröristlerinden birini kendi silahıyla vurarak saldırıdan kurtulduğunu söyledi.

Rus haber kuruluşu Moskovskij Komsomolets'e konuşan M., saldırı sırasında eşinin yanında olduğunu ve güvenli bir yere kaçmaya çalıştığını söyledi.

O anları şöyle anlattı: “Saklandığımızda karımın gözündeki korkuyu gördüm. Karımı ittim, etrafından dolaştım, sol elimle makineli tüfeği alıp aşağı çektim ve sağ elimle yüzüne vurmaya (ateş etmeye) başladım. Başka bir adam yanıma koştu ve ona da iki güçlü darbe indirdi, saldırgan bayılınca biz de kaçtık. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin