Putin şaşkınlığını gizleyemedi! 'İkizinden' Putin'e dublör sorusu: Herkesin merak ettiği soruyu canlı yayında böyle sordu

Rusya Devlet Başkanı Putin, 'çok sayıda dublörü olduğunun doğru olup olmadığını' soran yapay zeka tarafından yaratılmış bir ikizinin sorusunu yanıtladı.

Google Haberlere Abone ol

Rus Lider Vladimir Putin, 'Yılın Özeti' isimli programdaki çarpıcı açıklamalarıyla gündeme gelirken, diğer yandan da 'ikizinin' kendisine soru sorması ile de ilgi çekti.

"İKİZİNDEN" PUTİN'E SORU

Petersburg'dan bir öğrenci, yıllık basın toplantısı sırasında Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yapay zeka konusundaki endişelerini ve herhangi bir dublörünün olup olmadığını sordu. Soruyu soran kişi, Putin'in bir yapay zeka versiyonuna soruyu sordurmuş gibi göründü.

PUTİN: STRESLE BAŞ ETMEME YARDIMCI OLAN ŞEY SORUMLULUK

Stresle ve baskı girişimleriyle başa çıkmasına yardımcı olan şeyin sorumluluk duygusu olduğuna dikkat çeken Putin, şunları söyledi:

“Herhangi bir coşku olmaksızın şunu söyleyebilirim: Uzun yıllar boyunca, gereksiz şeylere takılmadan en önemli şeyi seçmeye çalışmam ve belirlediğim hedeflere ulaşmak için her şeyi yapmam gerektiği gerçeğine kendimi alıştırdım.”

PUTİN'DEN ESPRİLİ CEVAP: SORUMLUSU PESKOV

New York Times gazetesi muhabiri, Batılı medya kuruluşlarının temsilcilerinin neredeyse bir yıldır bu tür etkinliklere katılamadığını söyleyerek bugünkü programda bulunmaktan mutluluk duyduklarını ifade etti. Buna karşılık Rusya lideri, esprili bir tutumla bunun sorumlusunun Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov olduğunu söyledi. Peskov gülerek karşılık verirken Putin, “Ben açık ve demokrat görüşe sahip biriyim” diye ekledi.

Etiketler putin dublör soru rusya