Lübnan'da dron saldırısı! Hizbullah komutanının öldüğü iddia edildi

Lübnan'da bir araca drone saldırısı düzenlendi, 3 kişi hayatını kaybetti. Yerel basına göre hayatını kaybedenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs da bulunuyor. Öte yandan dün de ABD tarafından Irak'ın Bağdat kedi bir otomobil drone ile hedef alınmıştı. Saldırıda Hizbullah Tugayları komutanlarından Abu Bakır es-Saadi öldürülmüştü.

Google Haberlere Abone ol

Lübnan'ın güneyindeki Nabatieh kasabasında bir araca düzenlenen dron saldırısında 3 kişinin hayatını kaybetti. Hayatını kaybedenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs'ın da bulunduğu iddia edildi.

3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Lübnan'ın güneyinde bir araca dron saldırısı düzenlendi. Lübnan basınında yer alan haberlerde, ülkenin güneyindeki Nabatieh kasabasında bir araca düzenlenen dron saldırısında 3 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.

HİZBULLAH KOMUTANININ DA ÖLDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ

Hayatını kaybedenler arasında Hizbullah komutanı Abbas el Dabs'ın da bulunduğu öne sürülen haberlerde, saldırının İsrail tarafından düzenlediği iddia edildi. El Dabs'ın, İran'ın Suriye genelindeki hava savunma sistemlerinin inşasında yer aldığı ifade edildi.

Etiketler lübnan dron saldırı