Korkunç olay! Gezgin çift toplu tecavüze uğradı

Motosikletle dünya turu yapan gezgin çift Hindistan'da saldırıya ve toplu tecavüze uğradı. Bu haber karşısında herkes dehşete düştü.

Google Haberlere Abone ol
Korkunç olay! Gezgin çift toplu tecavüze uğradı

İspanyol çift Vincente ve Fernanda, motosikletleriyle dünya turu atan ve sosyal medyada büyük bir takipçi kitlesi bulunan çift, Hindistan'da korkunç bir saldırıya maruz kaldıklarını açıkladı. Çift, seyahatlerini belgelemek amacıyla Instagram'da 122.000 takipçiye sahip olan "Vuelta Al Mundo En Moto" (Motosikletle Dünya Çapında) adlı hesapları aracılığıyla geniş kapsamlı bir izleyici kitlesiyle etkileşimde bulunuyor.

5 yıl önce Barselona'dan yola çıkan çift, 60'tan fazla ülkeyi ziyaret ederek 170.000 kilometreden fazla yol kat etti. KLIM Motorcycles'ın marka elçileri olan Vincente ve Fernanda, kıtalar arası yolculukları sırasında yaşadıkları deneyimleri, lezzetleri ve maceraları belgelemeye devam ettiler.

Ancak, son dönemde çiftin Hindistan seyahati sırasında yaşadıkları saldırı, takipçilerini derinden etkiledi. 1 Mart'ta yayınlanan bir videoda, Fernanda ve Vincente'nin yüzlerinde büyük morarma ve şişlikler görülebiliyor. İkilinin gözyaşları içindeki görüntüsü, yaşadıkları korkunç olayın vahametini yansıtıyor.

Saldırının ayrıntılarına dair çiftin yaptığı açıklamalara göre, Hindistan'ın Jharkhand eyaletinin Dumka bölgesinde gezerken saldırıya uğradılar. Nepal'e doğru bir rota izleyen çift, Hansdiha pazarının yakınında dinlenmek amacıyla Dumka'da mola vermişti. Ancak burada, uyudukları sırada yedi genç çiftin çadırına girerek saldırdı.

Vincente, saldırganların kendisine bıçak dayayarak öldüreceğini söylediğini ve Fernanda'ya tecavüz ettiklerini açıkladı. Fernanda'nın yüzünde ağır darbeler olduğu ve tecavüz sonrası ciddi şekilde yaralandığı belirtildi. Saldırı sonrası çift, Saraiyahat Toplum Sağlığı Merkezi'ne götürülerek Fernanda'ya gerekli tıbbi müdahaleler yapıldı.

Bu korkunç olay, Vincente ve Fernanda'nın seyahatlerinde yaşadıkları zorlukları ve güvenlik risklerini de gündeme getirdi. Hindistan'da polis yetkilileriyle işbirliği içinde olan çift, yaşadıkları travmatik deneyimi izleyicileriyle paylaşarak daha geniş bir farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin