Kan donduran olay! Anne, 6 yaşındaki oğlunu kurban etti

Kolombiya'da kan donduran bir olay yaşandı. 6 yaşındaki çocuk, annesi ve üvey babası tarafından "altın mezar bulmak" amacıyla şeytani ritüellere kurban edildi. Satanist bir tarikatı yönettiği belirtilen anne ve erkek arkadaşı müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Google Haberlere Abone ol
Kan donduran olay! Anne, 6 yaşındaki oğlunu kurban etti

Kolombiya'da altı yaşındaki Maximiliano Tabares'in, anne Sandra Patricia Caro Perez ve üvey babası Fabian Andres Carmona Ramirez tarafından "altın mezar bulmak" amacıyla şeytani ritüellere kurban edildiği ortaya çıktı. 

İki gün süren bir ayin sırasında dövülerek öldürülen çocuğun istismara uğramış bedeni Ekim 2022'de Kolombiya'da Cuturu Alto köyü Segovia'da gizli bir mezarda bulunmuştu.

ntv'de yer alan habere göre, Satanist bir tarikatı yönettiği belirtilen anne ve erkek arkadaşı cinayet ve işkence suçlamalarıyla 4 Mart'ta görülen duruşmada müebbet hapse çarptırıldı.

TARİKAT YÖNETİYORLARMIŞ

Mahkeme, anne ve erkek arkadaşının "vudu bebekleri" ve "büyü kitapları" kullanarak satanist bir tarikatı yönettiklerini söyledi.

Kolombiya hükümeti 21 Ekim 2022 tarihinde "Soruşturma sırasında, çocuğun annesi, annesinin erkek arkadaşı ve çocuğun büyükannesi dahil olmak üzere birkaç aile üyesinin, satanist uygulamalara ek olarak madencilik işiyle uğraşan "Los Carneros" olarak bilinen bir tarikatın parçası olduğu tespit edildi" açıklaması yaptı. 

Üvey babanın tarikatın lideri olduğu ve diğerleri üzerinde kontrol uyguladığı düşünülüyor.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin