İtalya'da düğün sırasında zemin çöktü, 35 kişi yaralandı

İtalya'nın Toskana bölgesinde eskiden manastır olarak kullanılan bir binada verilen düğün daveti sırasında zemin çöktü. Olayda yaralanan kişilerden beşinin durumunun ağır olduğu açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
İtalya'da düğün sırasında zemin çöktü, 35 kişi yaralandı

İtalya'nın Toskana bölgesinde, 15'inci yüzyıldan kalma bir manastır olan binada yapılan düğün daveti sırasında binanın zemini çöktü. Pistoia yakınlarında yaşanan olaya ilişkin Telegram hesabından açıklama yapan Toskana Valisi Eugenio Giani, yaralanan 30 kişiden beşinin sağlık durumlarının kritik olduğu bilgisini verdi.

ABC haber sitesinin aktardığına göre, düğün, eski bir manastır olan binanın restoran olarak kullanılan kısmında yapılıyordu. Zeminin çökmesi sonucu yaralanan kişiler Floransa dahil olmak üzere bölgede bulunan hastanelere sevk edildi.

İtalya'nın ANSA haber ajansı, olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin insanları enkaz altından çıkardığını aktardı. Olayda kimsenin kayıp olmadığı belirtilirken, yetkililer çökmenin neden yaşandığının henüz tespit edilemediğini belirtti. The Local haber sitesi de olay sırasında yaklaşık 60 kişinin birinci katta dans ettiğini, ardından altlarındaki zeminin çöktüğünü ve bir alttaki odaya düştüklerini aktardı. 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin