Hindistan'da şoke eden görüntü! Öğrenci yakınları pencerelere tırmanarak öğrencilere böyle kopya verdi

Hindistan'da gerçekleşen bir sınavda öğrenci yakınları, sınavın yapıldığı binanın pencerelerine tırmanarak öğrencilere kopya verdi. Ortaya çıkan görüntüler ülkede infial yaratırken, Eğitim Müdürlüğü ise konuyla ilgili soruşturma başlattı.

Google Haberlere Abone ol

Olay, Haryana Eğitim Kurulu'nun 10. sınıf Hindi sınavı sırasında gerçekleşti. Haryana Eğitim Kurulu'nun 10. sınıf sınavının yapıldığı Tauru'daki Chandrawati Okulu'nun duvarlarına tırmanan insanları gösteren bir video ortaya çıktı. İlçe eğitim görevlisi olan Paramjeet Chahal, bu olayın raporunu istediğini söyledi.

SINAV İPTAL EDİLEBİLİR

Chanal, "Herhangi bir görevlinin, sınavlarda öğrencilere kopya çekmek için rol oynaması halinde gerekli işlem yapılacaktır. Mekanda güvenlik kameraları bulunmakta ve bunlar da kontrol edilecek. Başkan, sınavın iptal edilmesi ve merkezin mühürlenip mühürlenmemesi konusunda karar verecektir," açıklamasında bulundu. Chahal, önümüzdeki sınav öncesi bir polis gücü talep ettiklerini söyledi.

Polisler, okulun yakınındaki kalabalığı dağıtmaya çalışırken şüpheli bir kişi kaçmaya çalıştı. Polis, tarafından gözaltına alındı.

İlçe müdürü, Nuh ilçesindeki sınav merkezlerine izinsiz giriş yapılmasını önlemek ve bu mekanların yakınındaki fotokopi dükkanlarını kapatmak amacıyla Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 144. maddesi kapsamında yasaklayıcı emirler uygulamıştı.

Etiketler hindistan kopya