Gerdek gecesi hayatını şokunu yaşadı. Damat kadın çıktı

Endonezya'da yaşanan bir olay duyanları şaşkına çevirdi. 23 yaşındaki kadın, kocasının erkek olmadığını nikahı kıyıldıktan sonra öğrendi.

Google Haberlere Abone ol
Gerdek gecesi hayatını şokunu yaşadı. Damat kadın çıktı

23 yaşındaki Endonezyalı kadın, iki yıldır ilişki yaşadığı sevgilisiyle evlendikten sonra onun aslında bir kadın olduğunu öğrenince şaşkına döndü. İsmi açıklanmayan Endonezyalı kadın, "Aldatılmış olsam da dikkatli olmamakla hata yaptığımı da düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Nikahın iptali için başvuran kadın eski sevgilisi hakkında şikayetçi olmadığını da belirtti.
Endonezya'nın Batı Java bölgesinde 2 yıllık sevgilisiyle hayatını birleştirmeye karar veren Endonezyalı bir kadın hayatının en büyük şokunu yaşadı. Genç kadın sosyal medyadan tanıştığı ve 2 yıldır sevgilisi olduğu adamla evlendikten sonra kocasının aslında kadın olduğunu fark etti. Olay ülke basınında geniş yankı uyandırdı.

DAMAT ASLINDA BİR KADINDI

Damadın asıl cinsiyeti düğünden sonra ortaya çıktı. Haber duyulduktan sonra yerel kolluk kuvvetleri soruşturma başlattı ve düğüne katılan herkesi çağırdı. Düğündeki hiçbir konuk durumdan şüphelenmediklerini dile getirdi.

Aldatılan gelin, kandırılmasına rağmen tedbirsizliğinden kendisini de suçladığını ifade ederken, "Dünkü törendeki damat aslında bir kadındı. Erkek gibi davrandığını ve gerçek cinsiyeti konusunda herkesi yanılttığını itiraf etti. Aldatılmış olsam da dikkatli olmamakla hata yaptığımı da düşünüyorum." dedi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin