Gardiyanlara kendisini doktora götürmelerini söylemişti: ABD'de tedavi edilmeyen bir mahkum, hapishanedeki hücresinde can verdi. Son görüntüleri kameraya böyle yansıdı

ABD'nin Minnesota eyaletindeki bir hapishanede midesinden rahatsızlanan ve gardiyanlara, kendisini doktora götürmelerini talep eden mahkum, hücresine geri götürüldükten birkaç saat sonra yaşamını yitirdi. Mahkumun ailesi ise hapishane yönetimine dava açtı.

Google Haberlere Abone ol

ABD'nin Minnesota eyaletindeki bir hapishanede rahatsızlanan ve gardiyanlara, kendisini doktora götürmeleri için adeta yalvaran bir mahkum, hücresinde hayatını kaybetti.

41 yaşındaki mahkum Lucas Bellamy, hücresinde rahatsızlandıktan sonra gardiyanlardan yardım istedi. Gardiyanlar, Bellamy'yi revire götürüp ağrı kesici iğne yaptı.

Durumunun daha da ciddi olduğunu öne süren ve yerde kıvranmaya başlayan Bellamy, gardiyanlardan kendisini doktora götürmesini talep etti. Bellamy'nin talebine ret yanıtı veren gardiyanlar, mahkumu hücresine geri götürdü.

Mahkum Bellamy'nin hayati bir mide problemi yaşadığı ve hücresine geri götürüldükten sonra 1-2 saat için öldüğü ortaya çıktı.

Hapishanede hayatını kaybeden mahkum Bellamy'nin ailesi ise, hapishane yönetimine dava açtı.

 

Etiketler ABD hapishane mahkum mide