Galler Prensesi Kate Middleton hastaneye kaldırıldı. Hemen ameliyata alındı

Galler Prensesi Kate Middleton hastaneye kaldırıldı. Karnından ameliyat olan Prenses Kate, hastanede tedavi altına alındı. Prenses Kate Middleton, 31 Mart'taki Paskalya Bayramı'na kadar düzenlenen hiçbir etkinliğe katılmayacak. Prens William da eşi hastanedeyken resmi görevler üstlenmeyecek.

Google Haberlere Abone ol
Galler Prensesi Kate Middleton hastaneye kaldırıldı. Hemen ameliyata alındı

Kensington Sarayı tarafından yapılan açıklamaya göre, 42 yaşındaki Galler Prensesi Kate Middleton, karnından geçirdiği ameliyat sonrası yatırıldığı Marylebone'daki Londra Kliniğinde tedavi altına alındı.

Middleton'ın en az 2 hafta hastanede kalacağı öğrenilirken, taburcu olduktan sonra ailesinin önerisiyle Berkshire'daki Windsor'daki evine dönecek.

DailyMail'de yer alan habere göre, Prenses Kate Middleton, 31 Mart'taki Paskalya Bayramı'na kadar düzenlenen hiçbir etkinliğe katılmayacak.

Prens William da bu nedenle eşine destek olmak amacıyla randevularını erteleyecek ve eşi hastanedeyken resmi görevler üstlenmeyecek. Prenses Kate'in eve dönüşünü takip eden dönemde de hiçbir resmi görevde bulunmayacak.

Ne Prens William ne de Prenses Kate önümüzdeki aylarda uluslararası seyahatte bulunmayacak ve kraliyet yetkilileri, Prenses'in sağlık durumuyla ilgili duyurular yapacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin