'Eski sevgili' dehşeti kamerada: İngiltere'de bir kadın, eski erkek arkadaşının kapısına patlayıcı yerleştirdi. O anlar saniye saniye böyle görüntülendi

İngiltere’de yaşayan bir kadın, eski erkek arkadaşının kapısına patlayıcı yerleştirdi. O anlar kameraya böyle yansıdı.

Google Haberlere Abone ol

39 yaşındaki Lauren Marie Talbot isimli bir kadın, 2022'de İngiltere’nin Kingsley bölgesindeki Shelley Caddesi'nde yer alan dairesinde çok sayıda yangın çıkarmış ve 18 Haziran 2023’te de eski partnerinin evinin önünde bir patlamaya neden olmuştu.

Dairenin içinden güvenlik kameraları görüntüleri 39 yaşındaki genç, başlığını çıkarmış halde, posta kutusuna koymayı başaramadığı gaz tüpünü ön kapının dışına yerleştirirken görüldü. Patlama iki kapıyı patlatarak duvarları çatlattı, yapısal hasara yol açtı ve halıyı yaktı. Northants Polisi'ne göre itfaiye ekipleri yangını söndürmek için geldiğinde duvarda "Bu daire cehennemde yanabilir" yazısını buldu.

PATLAMADA KİMSE YARALANMADI

Talbot, yangınla ilgili olarak tutuklandı ve ardından yaşamı tehlikeye atmak amacıyla kundakçılık yapmakla suçlandı ve geçen yıl Eylül ayında Northampton Kraliyet Mahkemesinde her iki suçu da kabul etti. 16 Ocak'ta aynı mahkemede 6 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Etiketler ingiltere kapı dehşet