ABD'de cami imamına silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Newark kentinde bulunan Muhammed Mescidi'nin imamı, sabah saatlerinde mescid önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
ABD'de cami imamına silahlı saldırı: Hayatını kaybetti

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Newark kentinde bulunan Muhammed Mescidi'nin imamı, sabah saatlerinde mescid önünde kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan imamın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayın ardından saldırganı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlatan polis ekiplerinin, mescid etrafında güvenlik önlemleri aldığı gözlemlendi.

Newark hakkında...

Newark, ABD'nin New Jersey eyaletinin en büyük şehridir. 277.140 kişilik nüfusuyla ABD'deki en büyük 68'inci şehirdir.

New York'un sert komşusu olarak bilinen Newark büyük bir uluslararası havaalanına sahiptir. Şehri yeniden canlandırma çabaları sürmektedir ve birkaç büyük park, resim galerileri ve mimari açıdan önemli binalar gibi kendine özgü ilginçlikleri vardır. Newark Müzesi sanat ve bilim sergileri, mini hayvanat bahçesi, planetaryum ve daha fazlasını içeren bir komplekstir. New Jersey Gösteri Sanatları Merkezi ve Newark Senfoni Salonu gibi yerlerde tiyatro, müzik ve dans gösterileri olur.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin