2024'te Rusların gitmeyi planladığı en popüler destinasyonlar belli oldu. Türkiye kaçıncı sırada yer aldı?

2024'te tatillerini yurt dışında geçirecek Rusların şimdiden en fazla tercih ettiği dört ülke belli oldu. Rusların bu yılki tercihi de Türkiye'den yana oldu. Türkiye'ye listede ilk sırada yer aldı.

Google Haberlere Abone ol
2024'te Rusların gitmeyi planladığı en popüler destinasyonlar belli oldu. Türkiye kaçıncı sırada yer aldı?

2024'te tatillerini yurt dışında geçirecek Rusların şimdiden en fazla tercih ettiği ülkeler belli oldu.
Sputnik'te yer alan habere göre, Henüz yılın ilk ayları olmasına karşın birçok Rusya vatandaşı, tatillerini sıcak ülkelerde geçirmek için planlar yapmaya başladı. Rusya Tur Operatörler Birliği'nin paylaştığı rakamlara göre, şu ana kadar yapılan otel rezervasyonları ve uçak destinasyonları da 2023'e benzer şekilde görülüyor.
Bu yıl da en fazla tercih edilen 4 ülkenin Türkiye, Tayland, Birleşik Arap Emirlikleri ve Mısır olacağı belirlendi. Fakat son senelerde tercih edilmeye başlansa da fiyat-kalite olarak Mısır'ın listeden düşebileceği de raporda belirtiliyor.
Bunun yanında diğer Asya ülkelerinde de farklı destinasyonların açılmasına karşın Tayland'ın doğal güzelliklerinin, turlarının ve fiyat-performans uygunluğunun Rus turistleri memnun ettiği, bu nedenle de Asya bölgesini domine ettiği belirtiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin