2 bin 300 kişinin bulunduğu bu gemide kıyafet giymek ve fotoğraf çekmek yasak! Bir haftalık tur 80 bin TL

ABD merkezli bir turizm şirketi nüdizm felsefesini benimseyenlere yönelik tur düzenledi. 2 bin 300 kişinin katıldığı gemi turunda kıyafet giymek ve fotoğraf çekmek yasak. Bir haftalık turun maliyeti, 2 bin 500 dolar (yaklaşık 80 bin TL) oldu.

Google Haberlere Abone ol
2 bin 300 kişinin bulunduğu bu gemide kıyafet giymek ve fotoğraf çekmek yasak! Bir haftalık tur 80 bin TL

ABD merkezli bir turizm şirketi, ABD'nin Florida kentinden demir alan Norveç İncisi adlı 2 bin 300 kişi kapasiteli gemi ile tur düzenledi.

Norveç firmasına ait gemide kıyafet giymek yasak. Tur sosyal ortamlarda çıplak olmayı temel alan nüdizm felsefesini benimseyenler tarafından rağbet gördü. 

Cumhuriyet'te yer alan habere göre,  ABD-Norveç ortaklığında düzenlenen bir haftalık turun maliyeti, kişi başı en az 2 bin 500 dolar (yaklaşık 80 bin TL) oldu.

Çıplak bir tatili deneyimlemek isteyenlerin katıldığı tur, Florida'dan demir aldıktan sonra Meksika ve Honduras'a uğradı.

Fotoğraf çekmenin de yasak olduğu turda, yalnızca gemi limana yaklaştığında ve diskolar ile yemek salonlarında kıyafet giymek zorunlu tutuldu.

2025 yılında düzenlenmesi planlanan bir sonraki tur için rezervasyonlar başladı. Tur ücretleri, kişi başı en az 2 bin 500 dolar (80 bin TL), en lüks iki kişilik bir kamara için 33 bin dolar (1 milyon TL) olarak belirlendi.

Etiketler gemi tur çıplak
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin