Tanıl Bora Kim Milyoner Olmak İster'de

Ünlü yazar Tanıl Bora'nın 2014 yılında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldığı ortaya çıktı. Sosyal medyada paylaşılan video binlerce kez izlendi. Tanıl Bora yarışmada soruya doğru cevap vererek yarışmacıyı bir üst soruya taşıdı.

This browser does not support the video element.

Türkiye'nin önemli yazarları arasında yer alan Tanıl Bora'nın en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Kim Milyoner Olmak İster'e 'telefon jokeri' olarak katıldığı görüntüler sosyal medyanın en çok paylaşılan videolar arasında.

Tanıl Bora, yarışmacının kendisine sorduğu, "Daha çok eskiden, sağlığa iyi gelmesi için eski usullerde eczanelerde hazırlanan karışımlar hangi kelimeyle ifade edilirdi?" sorusunu yöneltti. Tanıl Bora A şıkkı 'Terkip'i seçerek doğru yanıt verdi.

Çorum'da sağanak yağmur ve dolu hayatı felç etti! Otoyolda sürücülere 'yumurtalı' tuzak kamerada! Bıçaklı saldırgan bacağından vurularak yakalandı! 30 ton benzin yüklü tanker böyle kaza yapmış! Polislerin gözü önünde kurşun yağdırdı! Esenyurt'ta silahlı saldırı! İşte o görüntüler...