Sunucu Mehmet Akif Ersoy’un zor anları kamerada: Kolpaçino oyuncuları, Mehmet Akif Ersoy'un programında kavga etti

Kolpaçino 4 filminin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, Mehmet Akif Ersoy'un programına konuk oldu. Fragmandaki bazı sahnelerinin kesildiğini söyleyerek canlı yayında sitem eden Penbeklioğlu, Sezer'e sitem ederek programı terk etmeye çalıştı. O anlarda neye uğradığını şaşıran Ersoy, oyuncuları sakinleştirmek için araya girince kendisine şaka yapıldığını öğrendi.

This browser does not support the video element.

Başrollerinde Şafak Sezer, Aydemir Akbaş, Ali Çatalbaş, Serkan Şengül'ün yer aldığı İbrahim Tatlıses, Serdar Ortaç, Cengiz Kurtoğlu ve Mehmet Ali Erbil'in eşlik ettiği Kolpaçino 4 filmi, ilk haftasında en çok izlenen film olarak rekora imza attı. Filmin oyuncularından Şafak Sezer, Buket Dereoğlu ve Kubilay Penbeklioğlu, dün akşam Mehmet Akif Ersoy'u programına konuk oldu. Oyuncular, canlı yayında kavga ediyormuş gibi yaparak Ersoy'a şaka yaptı.

STÜDYOYU TERK EDİYORDU

Fragmandaki kendisine ait bazı sahnelerin kesildiğine dikkat çeken Penbeklioğlu, Şafak Sezer'e 'Sahnelerimizin kesilmesi normal mi?' diyerek çıkıştı. Buket Derelioğlu ile "Burası yeri değil, sonra konuşuruz" diyerek Penbeklioğlu'nu sakinleştirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Çok şaşıran Sezer ise "Niye sinir yapıyorsun ki? Bu mu bunun tartışma yeri" diyerek sert çıktı. Penbeklioğlu sinirlenerek "Bu kadar olmaz" diyerek stüdyoyu terk etmek için ayağa kalktı.

ŞAKA OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE RAHATLADI

O anlarda ne diyeceğini bilemeyen Mehmet Akif Ersoy, yerinden kalkarak oyuncuların arasına girdi. Ekibine bakarak ne yapacağını şaşıran Ersoy, Penbeklioğlu geri dönerek "Kolpaçino böyle bir oyunculukla çıkıyor" diyerek şaka yaptığını söylemesiyle derin bir nefes aldı. Canlı yayında yaşanan anlar ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Ramazan bitti Dilber piste tekrar çıktı tv100 seçim için hazır. En doğru ve en hızlı... Rasim Ozan Kütahyalı'nın programında büyük kavga! Gelin Evi'ne katılacağını açıkladı viral oldu Hazar Ergüçlü'nün 'pavyon' dansı olay yarattı BBC spikerinin yaptığı hareket şoke etti!