Rahatlığı pes dedirtti! Tuzla'da bir şahıs, park halindeki otomobilin sis farını böyle çaldı

Tuzla'da minibüsten inen şüpheli, park halindeki otomobilin sis farını çaldı. Şüpheli uzun süre sis farını yerinden çıkarmak için uğraştıktan sonra sis farını ceketinin içine saklayarak gözden kayboldu. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: DHA

This browser does not support the video element.

Olay, 05 Mayıs Pazar günü saat 19.00 sıralarında, Tuzla’da meydana geldi. İddiaya göre yolcu minibüsünden inen şüpheli yol kenarında park halinde bulunan otomobili gözüne kestirdi. Önce çevresini kontrol eden şüpheli aracın etrafında dolaşmaya başladı. Kısa bir süre sonra aracın yanına geldikten sonra, otomobilin önündeki aracın gitmesini bekledi. Uzun süre otomobilin sis farını yerinden çıkarmak için uğraşan şüpheli, sis farını ceketinin içine saklayarak gözden kayboldu. O anlar çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Bursa'da metro vagonu boks ringine döndü! Trafikte dehşet anları kamerada! Hızına hiçbir araç yetişemedi! İşte o anlar... Büyükçekmece’de ortalık savaş alanına döndü! Altın dolu kasayı böyle çaldılar! İşte o anlar... Kavgaya ezanla müdahale etmeye çalıştı